Първоначално публикувано от bocko
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с работата на двигателя на бензин
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от durango84 Покажи съобщениеколега провери на самата помпа има едно маркуче през което минава бензина преди да поеме пътя си напред към двигателя.
Comment
-
Благодаря на всички отзовали се по темата.Проблема вече е решен и се оказа точно този маркуч който е от помпата до капака в резервоара
Ако някой беше споменал още в началото за това маркуче,щеше да ми спести доста главоболия,но нищо резултатът е почистени дюзи,смяна на едната/незнайно защо не работеща,може от ултразвука да се е прецакала/ и в крайна сметка идеялно работещ двигател на бензин
Comment
-
здравейте момчета, виждам, че жени не се включват във форума, но за съжаление сама се грижа за автомобила си .....
та да си дийдем на думата , и аз имам същия проблем когато е студена колата, после , като загрее и привкючи на газ- нямам грижи ... въпроса ми е къде да закарам колата и да ми я " прегледат "
за уточнение : аз съм от Варна))
Comment
-
Първоначално публикувано от Polya Покажи съобщениездравейте момчета, виждам, че жени не се включват във форума, но за съжаление сама се грижа за автомобила си .....
та да си дийдем на думата , и аз имам същия проблем когато е студена колата, после , като загрее и привкючи на газ- нямам грижи ... въпроса ми е къде да закарам колата и да ми я " прегледат "
за уточнение : аз съм от Варна))
Напиши си в профила каква е колата и с какъв двигател.Това е много важно, защото спестява много излишни въпроси.
По твоя въпрос бих те посъветвал да поразгледаш в "Срещи и мероприятия" темата на варненци.
Там има доста материял, а и телефоните на повечето от тях. Питай ги директно, защото са най-добре запознати.
Разбира се, може да споделиш и тука, но пак повтарям, кажи какъв е мотора на колата, каква е газовата и по-детайлно описание.
После ще си изкажем "ценните" съвети!
Успех във форума!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от eXtAzY Покажи съобщениепо вапроса с прекъсването и гърменето сутрин на бензинова кола,като е стодена гарантирам на 90% че е от бобината или от кабелите
Comment
Comment